GUT LOVE

GUT LOVE

Objev zářivou pleť a vyvážené zažívání díky našemu novému doplňku stravy Gut Love. ❤️

Ve výpravě za zářivou pokožkou a k celkovému zdraví se nesmí zapomínat na zdraví střev. To je základem, na kterém se staví naše zdraví a samozřejmě také naše krása, která začíná přímo v organismu. S radostí vám představujeme náš nejnovější doplněk stravy, který je účinnou směsí mikrobiálních kultur a inulinu, zároveň je obohacený o zlaté koření – kurkumu.

Ve srovnání s mnoha ostatními doplňky stravy, které se zaměřují pouze na péči o pleť, u nás klademe důraz na optimální kondici našich střev. Naše střeva jsou základem naší pohody a Gut Love se ujišťuje o tom, že zažívání funguje optimálně a umožňuje lepší vstřebávání živin a redukci zažívacích problémů.

Osa střeva-pokožka jsou silným konceptem ve světě krásy a wellness péče, jelikož jsou nerozlučně propojené. Pokud naše střeva nemají dostatek zdravých bakterií, může se to rychle projevit v podobě kožních problémů, jako jsou zánětlivé reakce, pupínky, citlivá a zarudlá pokožka. Rychlý životní styl a nezdravé stravování snižují množství zdravých bakterií ve střech, což může způsobit zácpu, nadýmání, nedostatek energie a kožní problémy. Gut Love bylo navrženo pro optimalizací zdraví střev a pomoc vyvážení střevního mikrobiomu, to vede k čisté a zářivé pokožce.

Mnoho produktů péče o pleť se zaměřuje pouze na povrchové symptomy kožních problémů, nikoliv na ty skryté. Gut Love se zaměřuje na střevy zvyšováním množství zdravých a prospěšných bakterií ve střevech. Podporováním střevního zdraví se zaměřujeme na faktory, které mohou přispívat ke kožním problémům. Když jsou naše střeva v rovnováze, projevuje se to na naší pokožce a díky tomu se rozhodně cítíme sebevědomější a máme více jasu!

Na přeplněném trhu, který je plný různých doplňků stravy, si pravděpodobně říkáte, proč si zvolit Gut Love a pro je ideální volbou pro kohokoliv, kdo chce zlepšit zdraví svých střev a dosáhnout zářivé, zdravé pokožky. Čtěte dál!

Proč Gut Love?

Gut Love obsahuje nejen jeden nebo dva probiotické kmeny, ale hned několik pečlivě vybraných kmenů – každý z nich má unikátní účinky na střeva a pokožku. Tyto kmeny fungují synergicky pro vytvoření vyváženého a dynamického střevního mikrobiomu, který je základem optimální a zářivé pokožky. Obsahuje:

  • Lactobacillus plantarum:

Pro tvá střeva: Lactobacillus plantarum je probiotický superhvězda s ohledem na zdraví střev. Pomáhá to zachovat vyvážený mikrobiom, podporuje zažívání a může ulevit od symptomů zažívacích potíží, jako jsou nadýmání a plynatost.

Pro tvou pleť: Zdravá střeva vedou ke zdravé pokožce. Podporou zažívání a snížením zanícení L. plantarum může pomoci vyčistit akné, snížit zarudnutí a podpořit zářivější tón pleti.

  • Lactobacillus reuteri:

Pro tvá střeva: Lactobacillus reuteri se prokazuje rozšířením funkcí střevní bariéry, prevenci “zvýšené propustnosti střev” a podporou celkového zdraví zažívání.

Pro tvou pleť: Silnější střevní bariéra znamená méně toxinů, které se dostávají do krevního oběhu, to pomáhá získat jasnější tón pleti a redukci kožních problémů způsobených záněty.

  • Lactobacillus rhamnosus:

Pro tvá střeva: Lactobacillus rhamnosus je známý pro své vlastnosti posílení imunity a její schopnosti vyvážit střevní flóru, to snižuje riziko narušení zažívání.

Pro tvou pleť: Silnější imunitní systém dokáže tělu pomoci bojovat s kožními infekcemi a snižuje možnosti tvorby akné a podráždění.

  • Lactobacillus paracasei:

Pro tvá střeva: Lactobacillus paracasei podporuje vyvážený střevní mikrobiom, to může pomoci zlepšit vstřebávání živin a snížit zažívací potíže.

Pro tvou pleť: Lepší vstřebávání živin znamená, že tvá pleť získává potřebné vitamíny a minerály pro zachování zdravého a mladistvého vzhledu.

  • Bifidobacterium lactis:

Pro tvá střeva: Bifidobacterium lactis podporuje pravidelné pohyby střev, ulevuje od zácpy a podporuje celkové střevní pohodlí.

Pro tvou pleť: Zdravější doba střevního přenosu dokáže pomoci eliminovat toxiny efektivněji a tím dodává jasnější a zářivější tón pleti.

  • Lactobacillus acidophilus:

Pro vaše střeva: Lactobacillus acidophilus podporuje trávení laktózy a pomáhá udržet si kyselé střevní prostředí, které dokážou zabránit prospěchu škodlivých bakterií.

Pro tvou pleť: Vyvážené střevní pH dokáže snížit riziko propuknutí akné a podpořit jasnou pleť.

  • Bifidobacterium longum:

Pro tvá střeva: Bifidobacterium longum hraje roli v regulaci imunity a byl spojen se snížením zánětu střev.

Pro tvou pleť: Klidnější a méně zanícená střeva dokážou snížit zarudnutí a podráždění pokožky.

Zahrnuli jsme také kurkumu, která je známá pro své antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Nejenže kurkuma podporuje zdraví střev, zároveň má pozitivní vliv na pokožku, snižuje zarudnutí a zabraňuje příznakům stárnutí a díky tomu je účinným doplněním tvé kosmetické rutiny.

Začleněním Gut Love doplňků stravy do tvé denní rutiny je jednoduché. Stačí užívat doporučenou denní dávku 1 kapsle a vydáš se na cestu za zdravějšími střevy a zářivou pletí. Gut Love je kompletní řešení, které klade důraz na zdraví střev a celkovou pohodu, ale také na krásnější a zářivou pleť. Je navržen pro dodání pocitu sebevědomí a krásy zevnitř. ❤️

Gut Love je vhodné pro všechny jedince, bez ohledu na to, zda má střevní problémy, kožné problémy nebo si jednoduše chtějí zachovat vnitřní krásu. Dej sbohem zažívacím potížím a pozdrav zářivou pleť! Zahaj svou cestu za krásou z organismu díky Gut Love ještě dnes! ✨

Děkujeme, že ve svém čase čteš náš blog. Doufáme, že jsi se z něj jednu nebo dvě věci naučila. 🌟

Pokud se chceš dozvědět, jaké z našich produktů budou pro tvůj typ pleti fungovat nejlépe, podívej se na náš TEST PÉČE O PLEŤ.

Pamatuj, cesta ke krásnější pleti je unikátní a moc rádi ti pomůžeme. Máš nějaké otázky, potřebuješ radu nebo si chceš jednoduše popovídat o péči o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši experti na péči o pleť ti moc rádi pomohou.

Příště nashledanou! 🌸🌿💆🏻‍♀️