PŘEDSTAVUJEME DAYDREAM

PŘEDSTAVUJEME DAYDREAM

Eggo tým naslouchá přáním našich zákazníků a stále více z vás mluví o tom, že by se jim líbil krém vhodný zejména pro suchou a podrážděnou pleť. Dali jsme se do práce a nyní s radostí představujeme nejnovějšího člena řady Smartskincare® péče o pleť – DAYDREAM – krém 3-v-1 pro suchou, podrážděnou a citlivou pleť.

Daydream je intenzivní a kompaktní pleťový krém, který bohatě vyživuje a pomáhá opravovat pokožku. Jeho promyšlené složení vyživujících a hloubkově pečujících složek pomáhá zpevňovat pokožku; zarudnutí, svědění a citlivost zmizí s pravidelným používáním. Prvních zklidňujících a vyživujících účinků si všimneš okamžitě a výrazné zlepšení kondice pokožky se dostaví za necelý měsíc pravidelného používání.

Když je pokožka obličeje podrážděná a suchá, to poslední, co chceš je používat produkt, který všechno zhorší. Proto jsme v eggo vyvinuli perfektní univerzální krém pro kohokoliv, kdo chce své pokožce poskytnout jemné pohlazení. Tento krém intenzivní péče poskytuje nejen hlubokou hydrataci, zároveň vyživuje, chrání bariéru pokožky a zklidňuje pokožku. Složení obsahuje účinné hydratační a vyživující složky, které pomáhají pokožce zadržovat vodu, vyvážit tón a vzhled jemných linek a vrásek, ale také zklidňují pokožku a pomáhají snižovat zarudnutí.

Suchá pokožka se jednoduše dráždí a je zanícená, z tohoto důvodu je rutina péče o pleť zejména důležitá pro suchou pokožku. Péče o suchou pokožku by měla být pravidelná, ranní a večerní péče, využitím šetrných produktů, které nevysouší, aby bylo možné udržet si pokožku zdravou a plnou živin.

KLÍČOVÉ SLOŽKY:

Naše nejúčinnější ochrana proti suché pokožce obsahuje vyživující smes složek, které jsou vyživující a zklidňující, patří sem bambucké máslo, peptidy, gotu kola – centella asiatica (CICA) a matcha zelený čaj. Zároveň obsahuje NEJKY pro tvou kožní bariéru – ceramidy a avokádový olej, zatímco kyselina hyaluronová pomáhá udržovat vláhu a dodává pokožce extra hydrataci.

Ztišující a zklidňující účinek: výtažek z listu Pupečníku asijského, výtažek z Ovesných zrn, Hyaluronát sodný, Tokoferol (Vitamin E), Prášek z listu zeleného čaje, Beta-Glucan – tyto složky poskytují zklidňující a tišící vlastnosti, dokonalé pro kohokoliv, koho trápí zarudnutí nebo podráždění.

Podpora pro bariéru pokožky: ceramidy, skvalen, tokoferol (vitamin E), výtažek z ovesných zrn poskytují silnou kožní bariéru, který pomáhá chránit pokožku před vnějšími agresory, zadržovat vláhu a zachovat celkové zdraví pokožky.

Hydratační a vyživující komplex: bambucké máslo, Hyaluronát sodný, glycerin, skvalan, slunečnicový olej, avokádový olej – tyto složky fungují společně a dodávají hydrataci a živiny pokožce, to pomáhá zlepšovat její texturu, hydrataci a celkově zdravější vzhled.

Nejlepším prvkem tohoto krému je však jeho multifunkčnost. Daydream je víceúčelový krém pro každodenní použití. Můžeš ho používat jako masku, bohatý denní hydratační krém nebo noční krém.

  • BOHATÝ DENNÍ KRÉM

Daydream byl původně vytvořen jako bohatý noční krém pro zákazníky, kterým připadal náš Zen Defence příliš lehký a nedostatečně hydratující. Zen defence je pro všechny typy pleti, zatímco Daydream je vytvořen zejména pro suchou, velmi suchou a dehydratovanou pokožku. Po vyčištění pleti a použití preferovaného séra použij krém jako předposlední krok své rutiny, nezapomeň během dne na SPF! 

  • NOČNÍ KRÉM

Spánek se označuje “spánkem krásy” z dobrého důvodu. Spánek je dobou, kdy mozek probírá informace nasbírané během dnes, ukládá důležité pikantnosti a vytváří dlouhodobé vzpomínky. Zároveň je to dobou, kdy tělo zaplavují hormony a podporují obnovu a regeneraci.

Během noci je tvá pokožka teplejší a propustnější – připravená na příjem produktů péče o pleť. Je nejlepší používat intenzivní hydratační nebo vyživující noční krémy v noci, jelikož pokožka vstřebává vše, co jí dáš. Nejjednodušší způsob, jak využívat výhod lepší propustnosti v noci je použitím vyživujícího nočního krému. Noční krémy jsou navrženy pro využití zvýšené proniknutelnosti a zároveň vytváření ochranné vrstvy na pokožce, která pomáhá zachovávat vláhu a zabránit vstupu špíny a nečistot, které ucpávají póry.

  • 10-MINUTOVÁ MASKA

Zároveň ji můžeš používat jako vyživující 10-minutovou masku, která se doporučuje v případech, kdy je pokožka velmi suchá a potřebuje rychlé povzbuzení. Pro použití aplikuje silnou vrstvu krému na čistou, suchou pleť. Nechej minimálně 10 minut působit a poté setři teplým, vlhkým ručníkem.

Jemná textura nám připomíná hebký mráček, nemůžeme se dočkat až to vyzkoušíš a budeš s námi sdílet své názory! 😍

Děkujeme, že ve svém čase čteš náš blog. Doufáme, že jsi se z něj jednu nebo dvě věci naučila. 🌟

Pokud se chceš dozvědět, jaké z našich produktů budou pro tvůj typ pleti fungovat nejlépe, podívej se na náš TEST PÉČE O PLEŤ.

Pamatuj, cesta ke krásnější pleti je unikátní a moc rádi ti pomůžeme. Máš nějaké otázky, potřebuješ radu nebo si chceš jednoduše popovídat o péči o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši experti na péči o pleť ti moc rádi pomohou.

Příště nashledanou! 🌸🌿💆🏻‍♀️