SUPER GLOW ✨

SUPER GLOW ✨

Péče o pleť a uchování zářivého tónu je závodem na dlouhou trať. Používané krémy a séra na naší pokožce během rutiny péče o pleť hrají velkou roli. Je však důležité pečovat o nás samotné také zevnitř. Proto jsme vyvinuli Super Glow, revoluční nápoj krásy, který obsahuje nejmodernější složení, jako je patentovaný Naticol® kolagen, hydrolyzovaný hovězí kolagen, patentovaný SkinAx2TM, adaptogen amla a superpotravinu goji bobule.

Tento nápoj vylepší tvou každodenní rutinu a pomůže ti dosáhnout mladistvého, zářivého vzhledu, který jsi vždy chtěla! 😍

Proč si zvolit Super glow? 👑

Naše složení kombinuje dva vysoce kvalitní zdroje kolagenu – Naticol® a hydrolyzovaný hovězí kolagen, které mají vynikající biologickou dostupnost, která zajišťuje, že mohou být vstřebány a účinně využívání tělem a nemá žádnou pachuť při jeho požití. Hydrolyzovaný hovězí kolagen dále podporuje zdravou pokožku, vlasy a nehty.

Patentovaná složka SkinAx2TM je silnou směsí antioxidantů, jako jsou výtažek z hroznových semínek, zinek a vitamín C, které synergicky bojují proti oxidačnímu stresu a podporují celkové zdraví pokožky. SkinAx2TM klinicky prokazatelně zvyšuje rozzářenost pokožky, snižuje příznaky stárnutí a stimuluje tvorbu kolagenu pro elastičtější a pružnou pokožku.

Dále jsme přidáváme adaptogen amla a superpotravinu goji bobule. Tyto složky pomáhají tělu přizpůsobit se stresu, stimulovat tvorbu kolagenu a poskytovat nezbytné živiny pro zdravou, zářivou pleť.

Náš produkt spadá do řady Smartfoods® a obsahuje pečlivě vybrané adaptogeny, superpotraviny a aktivní složky. Tyto přírodní látky pomáhají tělu zachovat si rovnováhu a reagovat na různé stresové faktory, včetně těch, které mají vliv na pokožku. Začleněním adaptogenů to tvé každodenní rutiny získáš holistický přístup k péči o pokožku.

Častou otázkou při užívání kolagenu je to, zda je jeho reputace skutečná. Odpovědí je ano, ale záleží na kvalitě samotného produktu. Je důležité vědět, co hledáš a jaká jsou tvá očekávání. Při výběru kolagenu je velmi důležité ptát se odkud pochází, jak je účinný, jak dobře se rozpouští ve vodě a zda nemá nechtěnou pachuť. Kvalitní kolagen může pocházet z různých zdrojů, jako jsou rybí, mořský, hovězí apod. Je nutné najít produkt, který vyhovuje tvým stravovacím návykům. Zároveň je důležité vědět, že kolagen je možné užívat v různých podobách. Nejlepší kolagenové doplňky využívají hydrolyzovaný kolagen, který se štěpí na malé a jednoduše vstřebávání peptidy (jako ty součástí Super Glow). Toto zajišťuje, že tvé tělo dokáže nejlépe vstřebat kolagen, který konzumuje a dodat ti ty nejlepší výsledky.

Zaměřujeme se na všechny základy s eggo – chtěli jsme kvalitní složky (SkinAx2TM, Naticol®, hydrolyzovaný hovězí kolagen), přidali jsme adaptogeny a delikátní broskvovou příchuť, to znamená že chutná příjemně a díky tomu, že není sladký se jednoduše pije.

Super glow je tvé tajemství pro dosažení zářivé a mladistvé pokožky. Se sílou nejmodernějších, patentovaných a klinicky prokazatelných aktivních složek se jedná o kompletní řešení, které funguje zevnitř navenek. Pečuj o sebe tím nejlepším způsobem a vylepši svou každodenní rutiny s jedním drinkem denně! ✨🥰

Děkujeme, že ve svém čase čteš náš blog. Doufáme, že jsi se z něj jednu nebo dvě věci naučila. 🌟

Pokud se chceš dozvědět, jaké z našich produktů budou pro tvůj typ pleti fungovat nejlépe, podívej se na náš TEST PÉČE O PLEŤ.

Pamatuj, cesta ke krásnější pleti je unikátní a moc rádi ti pomůžeme. Máš nějaké otázky, potřebuješ radu nebo si chceš jednoduše popovídat o péči o pleť? Kontaktuj nás na hi@eggoglow.com a naši experti na péči o pleť ti moc rádi pomohou.

Příště nashledanou! 🌸🌿💆🏻‍♀️